PROTECCIÓ DE DADES

Tota comunicació amb Contanticreant.com per qualsevol mitjà o mitjançant la seva adreça de correu electrònic, janet@contanticreant.com, suposa el consentiment exprés perquè les seves dades personals siguin incorporades a fitxers titularitat.

Aquestes dades de caràcter personal seran tractades d’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal. Per tant, l’interessat podrà exercir dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte a les dades personals que consten en els expressats fitxers, podent revocar el seu consentiment per escrit en qualsevol moment.

Per a això ho podran fer mitjançant comunicació escrita dirigida a:

contanticreant.com, Drets ARCO – Rambla Onze de Setembre, 6-G C.P. 08030 Barcelona, Espanya.

XARXES SOCIALS:

Com a usuari, pots unir-te als grups que Contanticreant.com té en diferents xarxes socials, en el moment en què et facis seguidor de qualsevol grup que tingui Contanticreant.com en aquestes xarxes socials, estaràs acceptant les Condicions d’ús i Política de Privacitat de la xarxa social que es tracti.

SUBSCRIPCIÓ ALS CONTINGUTS:

Com a usuari pots subscriure per correu electrònic a través del web, perquè puguis rebre el butlletí amb els continguts i novetats que es van publicant. Per a això és necessari que confirmis la teva subscripció a través d’un correu electrònic que rebràs després d’enviar les teves dades personals (nom i correu electrònic). No podràs rebre ni confirmar posteriorment la teva subscripció si no acceptes prèviament els textos legals mitjançant la marcació de les caselles corresponents.