Equip

Amb la meva amiga i col·laboradora Rosa Muro

La Rosa Muro col·labora amb mi des de fa un grapat d’anys. Des de molt joveneta que va entrar a treballar en un gabinet de psicologia infantil i té un sisè sentit en l’art de les relacions humanes.

Sempre ens acompanyem professionalment i personalment.

Jo soc la Janet Recasens, mestra d’Educació Infantil, coach i mentora emocional.

He participat en diversos tallers d’expressió i de narració oral, de clown, de titelles… Des del 2008 que explico contes de manera professional i realitzo tota mena d’activitats relacionades amb el món de la narració per a escoles, biblioteques, festes particulars i altres esdeveniments.

Actualment, col·laboro amb la Biblioteca La Sagrera-Marina Clotet amb el cicle «Ho’oponopono a la biblioteca», que consisteix en una sèrie de xerrades-col·loquis sobre temes de benestar emocional. Soc l’autora del llibre “La brúixola del contacontes. Guia pràctica per explicar contes amb èxit”, d’Auxili! Rebequeria a la vista Què fer abans, durant i després”, ‘»El fantasma de la por» ( tots tres publicats per PAMSA); «Ho’oponopono a la biblioteca» i d'»El quadern de les emocions».

En aquests moments em dedico a fer conferències, tallers i sessions individualitzades sobre educació infantil, coaching i creixement personal.