Conferències

Sol·licita informació sobre les conferències escrivint un correu a:

Autoestima infantil

Estratègies per anar construint una bona autoestima. Quins missatges els anem transmetent. Som conscients que pels infants ho som tot i que per tant allò que els diem i com els diem té una gran influència en com es senten? Com estem nosaltres, els adults, d’autoestima? Tenim una autoestima saludable o tenim una autoestima baixa? Escriu-me!

Auxili! Rebequeria a la vista!

Què fer i com podem ajudar els infants quan fan una rebequeria. Com ajudar-los a gestionar-les saludablement. Els adults hem de tenir present que no hi ha cap infant que organitzi una rebequeria per fer-nos guitza. Exploten perquè encara no han aprés a gestionar la seva ira i la seva frustració. Donem-los eines quan estan tranquils, perquè puguin construir una gestió saludable de les seves emocions. T’interessa? Parlem-ne!

Les emocions en l’infant

Com acompanyar els nostres infants en l’aprenentatge de la descoberta de les seves emocions. Com gestionem els adults les nostres emocions. Descobreix eines i exercicis per a tu i per als infants. Junts podem aprendre molt i facilitar-nos el camí de vida que estem compartint. T’agrada la proposta? Escriu-me!

El fantasma de la por

Com ajudar els infants a gestionar les seves pors. Què podem fer perquè vagi perdent la por a la foscor. Quines pors són saludables i quines són tòxiques? Com portem els adults les nostres pors? Descobrirem quines pors són saludables, quines són tòxiques i què fer per anarnos desfent d’aquestes últimes. Exercicis pràctics per a infants i per a adults. Anima’t a fer front a les teves pors! Escriu-me!

L’autoritat ben entesa

Els qui tenim una certa edat tenim alèrgia a paraules com «autoritat», «disciplina»… perquè les relacionem amb represió i domesticació. Aquí parlem de l’autoritat que necessiten els infants per crèixer emocionalment saludables. Ells necessiten de l’ordre i dels límits que els oferim els adults de referència per a ells. Sempre des del respecte, l’amor i la comprensió. Vols descobrir com educar amb autoritat amorosa perquè els nostres fills esdevinguin persones independents? Escriu-me!

Les conductes agressives

Com podem ajudar els nostres fills a no agredir i a no deixar-se agredir? Què li passa a un infant que només sap comunicar-se agressivament? Què podem fer els adults per reconduir des de l’amor, complicitat, paciència i comprensió aquesta actitud? I nosaltres? Estem ensenyant als nostres fills a tenir conductes agressives? Com ens comportem darrere el volant? Com manifestem una reclamació a una empresa? Aquesta i altres qüestions les veurem en aquesta conferència. Anima’t a descobrir eines i trucs per anar canviant aquestes conductes. Escriu-me!

La gelosia

Com podem ajudar els nostres infants davant d’una emoció tan humana i que ens fa patir tant com és la gelosia? Tots tenim un punt de gelosia, però com la gestionem? Com podem ensenyar als infants com n’arriben a ser d’importants per a nosaltres? Què passa quan arriba un germà o una germana? Quin paper ocupa el fill més gran? Què podem fer nosaltres? Aquestes i altres preguntes tenen resposta en aquesta conferència. T’interessa? Escriu-me!

Educant des del cor

Com acompanyar els nostres fills des de la comprensió i des de l’amor perquè siguin persones equilibrades, empoderades, respectades i respectuoses. Els infants necessiten saber-se valorats i estimats pels adults de referència. Acompanyem-los durant la seva evolució perquè esdevinguins infants saludables, amb una autoestima saludable i respectuosos amb ells i amb els altres. Escriu-me i en parlem!